Drs. H. Idin Baidillah, M.Pd- Drs, Cucu Komaran - Dra. Dusis Fitni. (2003). Aksara Sunda Pengajaran Maca Jeung Nulis Aksara Sunda Pikeun Guru Jeung Murid SMA/SMK/MA . Bandung: cv Walatra.

Drs. H. Idin Baidillah, M.Pd- Drs, Cucu Komaran - Dra. Dusis Fitni. Aksara Sunda Pengajaran Maca Jeung Nulis Aksara Sunda Pikeun Guru Jeung Murid SMA/SMK/MA. Bandung: cv Walatra, 2003. Text.

Drs. H. Idin Baidillah, M.Pd- Drs, Cucu Komaran - Dra. Dusis Fitni. Aksara Sunda Pengajaran Maca Jeung Nulis Aksara Sunda Pikeun Guru Jeung Murid SMA/SMK/MA. Bandung: cv Walatra, 2003. Print.